Drie man en een paardenkop

Het plan ontstond begin juni 2020, toen we merkten dat Corona een blijvertje zou zijn en een oplossing voor artiesten op korte termijn niet in het verschiet lag.

Het was natuurlijk knap overmoedig om, zonder een echt budget en zonder overdreven veel ervaring met een boekingssite, te denken dat we dat varkentje wel even zouden wassen.

Maar: Ludian was bereid haar vakantiegeld en tijd op te offeren en Cora en Herman stonden klaar om er krankzinnig veel uren in te steken. Half juni is Herman begonnen met bouwen en testen en 1 juli gingen we ‘live’ met de eerste door Cora ‘geworven’ 15 artiesten. Moe maar voldaan kon Ludian die dag samen/uit/thuis meteen promoten bij Radio4. Het is ons toch maar mooi gelukt.

De bezoekersaantallen rezen vanaf dag één de pan uit: 7.500 unieke bezoekers met 30.000 ‘views’ in de eerste 6 weken. Ondank alle tegenslag, in de vorm van begrijpelijke beperkingen vanuit de overheid, hebben we rond 1 december 2020 toch al zo’n 50 boekingen ontvangen en zijn er ruim 18.000 bezoekers langsgekomen met meer dan 70.000 pageviews. Dat zijn gemiddeld zon’m 120 bezoekers per dag. Maar het is nooit genoeg, dus deel onze pagina gerust met de deelknop van uw browser, volg en like ons op Facebook en Instagram, met een tik op de knoppen hieronder.

Ludian Schaling

initiatiefnemer en manager | docent

Cora Burggraaf

zangeres | belangenbehartiger

Herman Rienstra

grafisch vormgever | webbouwer | hotelier

Steun samen/uit/thuis

Zin om dit initiatief te steunen? Neem contact op met Ludian.

In dit leuke artikel van Guido van Oorschot in de Volkskrant van 19 augustus staat wel zo’n beetje het hele verhaal.