Agendabeheer

Lees s.v.p. even rustig door voordat je inlogt

Log in met je e-mailadres en het verstrekte wachtwoord op www.samenuitthuis.nl/wp-admin of gebruik de knop hiernaast.

Als je bent ingelogd met je e-mailadres en je wachtwoord zie je de pagina met je profiel. Als je dat wilt kun je de gegevens daar aanvullen. Hoeft niet.

Daarna klik je op het blauwe icoontje Amelia links in de zwarte kolom.

De andere opties zijn voor jou niet van belang

   

Ga naar medewerkers, dan verschijnt jouw naam, e-mail en telefoonnummer. Klik op dat vlak met je gegevens en rechts verschijnt een pop-upvenster met diverse tabbladen.

 

 

Pas eerst je algemene ‘openingsuren‘ aan in het pop-upvenster (eerste tabblad). Dat zijn dus de uren waarop je in principe beschikbaar bent.

Daarna kun je verlofdagen instellen. Dat zijn de dagen dat je echt niet kunt of bijvoorbeeld met vakantie bent. Je kunt ook je Google-agenda koppelen (zie hierna). Verlofdagen zijn de dagen waarop je helemaal niet beschikbaar bent.

Maar je kunt ook op een specifieke dag, of een datumreeks alleen bepaalde uren aangeven.

Heb je een duo, maar kan je partner (of begeleider) niet, maar wil jij wel je solo-optreden kunnen doen, hoef je die dag niet te blokkeren, maar ga je naar het tabblad Speciale dagen. Daar kun je die dag specifieke uren aangeven waarop je alleen beschikbaar bent voor je solo, door de ‘dienst’ aan te geven waarvoor je wel beschikbaar bent. Doe je flitsoptredens, maar wil je dat op een bepaalde dag niet, kun je dat hier ook opgeven.

Als je een nieuwe afspraak buiten het platform krijgt, vergeet die dan niet hier te verwerken, om te voorkomen dat je straks boekingen moet weigeren, terwijl je beschikbaar leek op het platform. We rekenen er op dat je dit nauwgezet doet.

Je moet in deze agenda ook boekingen accepteren en afwijzen. Oranje is nog niet bevestigd of afgewezen, groen is accepteren/geaccepteerd, zwart is afwijzen/afgewezen en rood is annuleren/geannuleerd.

Heb je een boeking geaccepteerd, vergeet dan niet de tijden daarvoor en daarna te blokkeren i.v.m. reistijd en/of voorbereidingstijd.

Google kalender

Je ziet in je “werknemersveld” (rechts) ook een Google kalender koppeling staan (sign in with Google). Als je daar inlogt met je Google-account gegevens, kun je die koppeling maken en komen al je afspraken voor samenuitthuis.nl in je Google kalender te staan.

Helaas vertrouwt Google ons (nog) niet. Dus je krijgt een veiligheidswaarschuwing. Zie de plaatjes hieronder.

Niet schrikken. Negeer die veiligheidswaarschuwing gerust.

Klik op geavanceerd. Klik in het volgende venster op ga naar samenuitthuis.nl en (als je meerdere Google kalenders hebt), kies dan degene die je gebruikt voor dit soort afspraken. Dan komen afspraken uit onze site vanzelf in je Google-agenda te staan.

vragen?

Stuur een mail naar herman@samenuitthuis.nl

Onthoud dat we hiervoor niet worden betaald, dus wees geduldig.

Paniek?

Bel Herman op +31 20 675 1417

Ondanks het feit dat Herman in Spanje zit, werkt dit meestal, maar niet altijd.